Asistenta maternala pentru copilul de varsta mica. Metodologie, standarde, proceduri – HOLT Romania, Beth BREDFORD, Odette CHIRILĂ, Ştefan COJOCARU, Luminiţa COSTACHE, Ada GABOR, Niculina NEGUŢU, Mariana POPESCU, Mirela TOBIAS, Iuliana ZĂGAN, Cristina ANDREICA

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen asist maternala varsta mica

ASISTENTA MATERNALA PENTRU COPILUL DE VARSTA MICA. METODOLOGIE, STANDARDE, PROCEDURI

HOLT Romania, Beth BREDFORD, Odette CHIRILĂ, Ştefan COJOCARU, Luminiţa COSTACHE, Ada GABOR, Niculina NEGUŢU, Mariana POPESCU, Mirela TOBIAS, Iuliana ZĂGAN, Cristina ANDREICA

LUMEN – Copyright © 2002 – Colecția DEZVOLTARE SOCIALĂ

FORMAT: Tipărit         

PAGINI: 136         

LIMBA: Română

ISBN: 973-85922-3-2

Publica cartea ta la Editura Stiintifica Lumen Fragment din volum 1

CUMPĂRĂ  ÎN ROMÂNIA PRIN: biblios.ro, librarie.net

GO TO THE ENGLISH VERSION OF THIS PAGE


Descriere:

Volumul de fata face o trecere prin metodologia, standardele si procedurile asistentei maternale pentru copilul de varsta mica, continand informatii referitoare la: legislatie, procedurile si reglementarile de ingrijire temporara, roluri si responsabilitati, relationare, cresterea si dezvoltarea copilului, atasament si separare, abuz si neglijare, elemente care tin de codul etic al asistentilor maternali.


Domenii de interes:

  • asistenta sociala
  • asistenta maternala
  • copil de varsta mica
  • cresterea si dezvoltarea copilului

EVENIMENTE ȘI RECENZII


RECENZIE

Ponea, S. (n.d.). De la societatea virtuală la viitor politic virtual – Recenzie la volumul „Democraţie virtuală” al autoarei Gabriela Creţu, publicat la Editura Lumen, Iaşi.

Volumul „Democraţie virtuală” ilustrează prin metafore elegant construite lumea socială şi politică care ne înconjoară în fiecare zi; o lume în care sperăm la dreptate, la egalitate, la decizii înţelepte, la democraţie, pentru ca în final să descoperim doar o neobişnuită democraţie virtuală fondată pe interese politice şi personale, pe nevoia de putere, pe discursuri frumoase dar „fără direcţie”. Gabriela Creţu este de asemenea autoare a volumelor „Urăsc realismul politic” şi „Femeile sunt de vină”, apărute la aceeaşi editură, volume care împreună cu acesta exprimă gânduri şi experienţe adunate de-a lungul întregii activităţi în domeniul politic, atât ca europarlamentar în perioada 2007 – 2009 , cât şi politician de stânga de mai bine de zece ani, descriind subiecte sensibile precum femeia în societatea secolului XXI, realismul politic actual, dar şi lumea „virtuală” în care trăim. Volumul „Democraţie virtuală” face referire de asemenea şi la alte evenimente care macină societatea noastră, cum ar fi conflictul din Fâşia Gaza, criza economică, nevoia obsedantă de putere şi altele.

Vezi detalii…


ACEASTĂ CARTE A FOST CITATĂ ÎN URMĂTOARELE LUCRĂRI



DESPRE AUTORI


ȘTEFAN COJOCARU este Prof. Univ. Dr. Habil. în cadrul Facultății de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice, Catedra de Asistență Socială și Sociologie, Universitatea „Al.I.Cuza“ din Iași. Predă Metodologia elaborarii proiectelor de intervenție, Metodologia cercetării sociologice, Metode apreciative de intervenție în mediul familial, Metode apreciative de intervenție în domeniul securității comunitare, Evaluarea programelor și Supervizare în asistența socială. Domeniile sale de interes sunt…

Vezi detalii

Author: Editura Științifică LUMEN