edituralumen.ro

Editura LUMEN - in elita editurilor stiintifice romanesti! Acreditata CNCS 2012-2015
Subscribe

Norme de redactare

In atentia tuturor celor care doresc sa publice la Editura Lumen:

Prezentele reguli de paginatie se vor constitui parte din contractul editorial si vor fi obligatorii pentru toate programele Editurii Lumen cu exceptia Programului Lumen Cartea Preaprobata unde respectarea anumitor reguli poate fi negociata de comun intre autor si conducerea editurii.

Nu recomandam niciunui autor modificarea acestor reguli din motiv de creare si mentinere a identitatii editoriale.

Pentru a downloada acest material dati click aici

Reguli-Editoriale-Editura-Lumen-2010

Reguli de paginatie:

1. Paginatia oricarei publicatii aparute la Editura Lumen este realizata in baza unor formate prestabilite, publice pe site-ul Editurii Lumen. Forma finala a volumului se negociaza intre autor si redactia Editurii Lumen. In acest sens autorul poate sugera elemente speciale de paginatie, Editura rezervandu-si dreptul de a nu accepta formate care se departeaza semnificativ de standardele editoriale. Cerintele speciale se anunta concomitent cu trimiterea Versiunii Finale si odata acceptate de ambele parti nu mai pot interveni modificari. Editura Lumen urmareste mentinerea unei identitati editoriale in care contribuie elementele de design si paginatie. Acceptarea contractului editorial de catre autor implica automat si acceptarea formatelor prestabilite ale Editurii.

2. Autorul poate solicita un format special numai in situatia achitarii integrale a cheltuielilor editorial in Programul Lumen Cartea Preaprobata. In acest caz optiunea pentru un format anume este considerata o optiune suplimentara si se taxeaza ca atare.

Pentru a vizualiza integral regulile editoriale ale Editurii Lumen